Værksted

Servicevogn

Ring til os på 70 70 50 11

Reparationer af maskiner

I værkstedet kan du komme ind med din maskine. Hos os vil din maskine være i sikre hænder. Vi foretager reparationer af have- og parkmaskiner, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og biler.
Der er næsten ikke én maskine, som vi ikke kan fikse.

Ring 70 70 50 11

Gammel Kirkevej 27, Støvring

Ring til os og kom forbi vores værksted med din maskine. Vi har også et stort lager af reservedele, som du kan købe direkte fra værkstedet, hvis du selv ønsker at reparere din maskine. Har du ikke mulighed for at komme forbi værkstedet, kan du ringe til os, så sender vi en servicebil ud til dig i stedet.

Reparation af biler

Vi foretager reparationer af alle slags bilmærker. Har du været uheldig at få skadet bilen*, så yder vi den bedste service og udbedrer skaderne. Der er ikke noget, vi ikke kan være behjælpelige med. Har du ikke mulighed for at komme forbi med bilen selv, sender vi gerne en servicevogn ud til dig.

*Bil reparationer kan være alt fra en beskadiget rude til et problem med motoren.

Reparation af have- og parkmaskiner

Er din have- eller parkmaskine ikke længere velfungerende, så lad os tage et kig på den. Reparationer af plæneklippere samt mange andre have- og parkmaskiner: Der findes ikke én maskine, som vi ikke kan servicere; i denne kategori. Kom forbi vores værksted, så ser vi på problemet og finder en løsning.

Reparation af landbrugsmaskiner

Står du i en situation, hvor din landbrugsmaskine ikke længere fungerer, så er vi klar til at assistere dig. Vi er hurtige til at lokalisere problemet, der er opstået med maskinen. Har du selv en mistanke om, hvad der eventuelt kunne være galt med din maskine, så sig det endelig, da det er et fingerpeg i den rigtige retning og det vil umiddelbart forkorte processen.

Reparation af entreprenørmaskiner

Er arbejdet gået i stå på grund af en skadet maskine? Tag den med ind til vores værksted, hvor vi kan hjælpe dig med at reparere den, så du hurtigt kan komme igang med at arbejde med maskinen igen. Der findes ingen entreprenørmaskine vi ikke kan fikse og hvis du har brug for reservedele, vil du højst sandsynligt også kunne få dem på vores værksted.

Se også vores store udvalg af havemaskiner i vores webshop:

Ring 70 70 50 11 for tilbud